Stilul androgin, mereu la moda   octombrie 4th, 2010

Foto: totulpentrufemei.ro

 

Derivat din moda masculina, stilul androgin combina armonios contrastul dintre croiala rigida si formele feminine si emana un look modern insotit de eleganta. Desi hainele androgine au fost lansate de Coco Chanel in urma cu zeci de ani, ele mai sunt inca la moda si astazi.

Stilul androgin confera siguranta si senzualitate reprezentantelor sexului frumos, fiind potrivit mai ales siluetelor filiforme, dar avantajand si femeile cu forme voluminoase.

Desi stilul lui Coco chanel a creat initial discutii lungi si tensionate, treptat si-a castigat admiratia, fiind extrem de practic dar totodata elegant.

In prezent, aceasta moda a fost preluata de catre celebritatile de la Hollywood, care nu adopta stilul androgin doar in viata de zi cu zi, ci si in cadrul evenimentelor speciale.

Keira Knightley, Nicole Kidman, Sharon Stone, Rihanna, Halle Berry pozeaza sexy si increzatoare in hainele de inspiratie masculina, combinate cu elemente feminine: gulere jabou din dantela, transparente sau accesorii impresionante.

Cititi articolul in intregime pe kudika.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii