Viata sexuala implinita, dupa varsta de 40 de ani   octombrie 4th, 2010

(foto: senzual.weblog.ro)

Desi s-ar crede ca relatiile intime sunt mai interesante atunci cand partenerii sunt tineri, un studiu arata ca reprezentantele sexului frumos trecute de 40 de ani au o viata sexuala mai buna la aceasta varsta. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in aceasta perioada, femeile stiu ce isi doresc de la partenerul lor.

Un studiu realizat pe 2000 de femei a indicat ca persoanelor trecute de 40 de ani nu le mai pasa atat de mult de cum arata corpul lor si, ca rezultat, au mai multa incredere atunci cand sunt in pat, informeaza Daily Mail.

80% dintre doamne au marturisit ca sunt acum mai aventuroase cu partenerul lor decat atunci cand aveau 20 de ani. Expertii spun ca 40 de ani este varsta la care femeile ating punctul culminant al „increderii sexuale”.

Mai mult, 68%  dintre reprezentantele sexului feminin au declarat ca, dupa ce trec de prima tinerete, sunt constiente de tehnicile care le ofera cea mai mare placere si mai mult de jumatate au spus ca nu le este rusine sa le spuna partenerilor lor ce le place.

„Adevarata aventura sexuala incepe cand copiii au crescut sau au plecat de acasa si femeile au castigat incredere in corpul lor si au experienta de a se bucura de sex mai mult decat inainte. Studiul nostru arata clar ca femeile casatorite, care au in jur de 40 de ani, au cele mai bune vieti sexuale”, a declarat Nicola Down, redactor al unei reviste britanice pentru femei.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii