Constanta: Barbat decapitat, gasit intr-un put parasit   octombrie 5th, 2010

Doi suspecti au fost trimisi la Penitenciarul Poarta Alba (Foto: adevarul.ro)

Dupa zeci de ore de cautari pe campul din localitatea Corbu, politistii constanteni au gasit cadavrul unui barbat, la adancimea de 9 metri, intr-un put parasit, relateaza Adevarul de Constanta.

Cautarile au inceput dupa ce politistii au primit o sesizare prin care le-a fost indicat locul unde s-ar putea afla cadavrul. Victima era paznic la vila unui cetatean austriac din localitate si fusese data disparut in urma cu un an.

Surse neoficiale spun ca cei care i-au anuntat pe oamenii legii de existenta cadavrului de pe campul de la Corbu sunt chiar principalii suspecti, Lucian Lica si Florin Gradinaru, care au comis o crima teribila in localitatea Corbu. In prezent, cei doi au fost trimisi la Penitenciarul Poarta Alba.

Lucian Lica (24 de ani) si Florin Valentin Gradinaru (18 de ani) sunt autorii dublului asasinat de la Corbu de la inceputul lunii august 2009. Atunci, cei doi au ucis cu bestialitate doi batrani dupa ce au intrat in locuinta lor cu intentia de a-i jefui. Le-au taiat gaturile si i-au injunghiat de 26 de ori, insa nu a fost de ajuns, cei doi incendiind si locuinta pentru a sterge urmele.

Vom reveni cu amanunte.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii