Craiova: O pensionara a returnat mai multe sute de lei la Politie   octombrie 5th, 2010

Banii vor ajunge la bugetul de stat daca nu ii solicita nimeni timp de doua luni (Foto: adevarul.ro)

O femeie in varsta de 71 de ani a gasit mai multe sute de lei pe strada si a considerat ca e firesc sa-i inapoieze politistilor Sectiei 3 din Craiova, care au felicitat-o pentru gestul sau nobil, scrie Adevarul de Craiova.

„Nu stiu daca e cazul sa spun ca e constiinta, dar ce altceva ar putea fi. Consider ca asa e normal. Nu-mi trebuie ce nu este al meu“, spune batrana, care a refuzat categoric sa apara in fotografii, considerand ca este un om simplu si trebuie sa ramana astfel si dupa gestul sau.

Femeia spune ca acestia nu sunt primii bani pe care i-a gasit si i-a inapoiat oamenilor legii, insa s-a aflat si in situatia inversa de mai multe ori.

„Am pierdut si eu la randul meu. Numai anul acesta mi-a fost furat portofelul de doua ori, o data in Piata Mare cu 180 de lei si apoi cu 40 de lei, tot aici, in Valea Rosie. Nu despre rasplata e discutia, ci despre respectul fata de noi insine“, afirma doamna Eugenia.

Persoana care a pierdut banii are la dispozitie doua luni pentru a depune plangere. Daca in toata aceasta perioada nimeni nu ii revendica, vor fi directionati catre bugetul de stat.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii