Festivalul de dans eXplore continua cu Massimo Gerardi si al sau “Contrast Ratio”   octombrie 5th, 2010

Captura din spectacolul Contrast Ratio

Cea de-a cincea editie a eXplore Dance Festival, unicul festival de dans contemporan din Romania, continua cu spectacolul “Contrast Ratio”, in regia lui Massimi Gerardi, miercuri, 6 octombrie, de la ora 19:00, la teatrul Odeon.

“Cum reactionez cand intalnesc un lucru pe care il definesc drept contrast? Cum reactionez la actiunile diferite ale oamenilor si la exprimarea diferita a sentimentelor? Le ignor sau le las sa ma influenteze? Este oare aceasta confruntare continua ceva pozitiv, care ma imbogateste? Sau este ceva imi impiedica si intarzie actiunea?”, sunt cateva din intrebarile pe care realizatorul spectacolului, impreuna cu spectatorii, si le vor pune maine.

Intre 1991-1998 Massimo Gerardi a fost solist al Baletului din Nürnberg, unde si-a prezentat si primele lucrari coregrafice.

A dansat pentru William Forsythe, Rui Horta, Birgit Cullberg si Amanda Miller, iar in 2000 a primit o bursa de studii coregrafice de la Kunststiftung NRW/Düsseldorf, gazduita de Icelandic Ballet.

A primit de doua ori premiul de Dans-Teatru al orasului Köln in 2006 si 2009.

Contrast Ratio

Coregrafie/decor: Massimo Gerardi

Dramaturgie si management: Achim Conrad

Muzica: Thomas Wansing (piano-live on stage)

Interpreti: Lisa Gropp, Francesca Peniguel, Mircea Ghinea, Robert Goodby

Lumini: Michael Sandmeier

Durata: 1h 10’

Pret bilet: 21. 20 de lei intreg, 12.27 redus.

Editia cu numarul cinci a eXplore Dance Festival ofera in acest an, intre 1-10 octombrie, un total de 12 spectacole, ateliere de dans si proiectii de film in patru locatii din Bucuresti: teatrul Odeon, MNAC, CNDB si Carturesti.

Cristina Mihalascu

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii