Ozzy Osbourne il omagiaza pe John Lennon   octombrie 5th, 2010

Ozzy Osbourne a lansat un cover dupa piesa “How” a legendarului John Lennon,  inclusa pe albumul “Imagine” din 1971, ca omagiu pentru artistul care ar fi implinit 70 de ani sambata aceasta, scrie CBS News.

Osbourne a declarat pentru Associated Press  ca Lennon a fost o adevarata “forta a umanitatii”. Fostul lider al trupei Black Sabbath si-a exprimat in dese randuri admiratia pentru Lennon si pentru formatia “The Beatles”, despre care sustine ca i-a influentat decisiv cariera muzicala.

La inceputul acestui an, muzicianul povestea: “Cand am auzit pentru prima oara The Beatles mi-am spus ca gata, stiu ce vreau sa devin, vreau sa fiu membru Beatles. Mi-am cumparat costume ca ale lor, peruci in stilul lor, fotografii cu ei, orice avea legatura cu The Beatles.”

Versiunea lui Osbourne a piesei How este disponibila incepand de astazi pe iTunes si toate fondurile obtinute din vanzarea melodiei vor fi donate catre Amnesty International.

Vezi aici videoclipul variantei lui Osbourne a piesei “How”: http://video.aol.com/aolvideo/popeater/ozzy- osbourne-how-video-premiere-on-popeater/625246489001

A.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii