Schimbari de comportament, de dragul relatiei   octombrie 5th, 2010

(foto: iasiplus.ro)

Indiferent daca sunteti intr-o relatie de lunga durata sau una noua, sunt lucruri care va deranjeaza si pe care doriti sa le schimbati la parteneri. Specialistii va spun, insa, cand exista sanse de succes.

Daca jumatatea dumneavoastra este dispusa sa ajute la modificarea anumitor lucruri care va deranjeaza, atunci puteti spera la o reusita. Daca nu se intampla asta, atunci va trebui sa acceptati ca faceti parte din relatia respectiva, fara a putea schimba ceva la ea, informeaza Shine.

Specialistii recomanda, cand incepeti o legatura amoroasa, sa nu plecati de la premisa ca personalitatea partenerului se va schimba in timp. Daca ii spuneti ce va deranjeaza, iar iubitul inca are acelasi comportament, este cazul sa va intrebati daca veti accepta felul sau de a fi si in continuare.

Problemele vor fi si mai mari daca le ignoram, deoarece orice persoana are tendinta de a vedea doar lucrurile pozitive la parteneri, crezand ca partile negative vor disparea. Insa cel mai probabil persoana care va este alaturi in prezent va avea aceeasi atitudine si comportament si peste cateva luni.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii