Site de infidelitati, accesibil si in Europa   octombrie 5th, 2010

Foto: efelicitari.org

“Viata e scurta. Aveti o aventura”- acesta este sloganul Home Wreckers, cel mai mare site de infidelitati, care ii ajuta pe cei interesati sa-si gaseasca pe cineva cu care sa-si insele actualul partener sau sot.

Noel Biderman, creatorul site-ului spune ca cei care savarsesc un adulter nu au nevoie de incurajarile de pe site, pentru ca oricum si-ar insela partenerii si fara ele. Biderman si-a petrecut ultimii noua ani ajutand peste sapte milioane de oameni sa insele o persoana cu care aveau o relatie, informeaza Telegraph.

Mai mult de un sfert din femeile din Marea Britanie admit ca au avut o aventura, in timp ce procentul barbatilor care « calca stramb » se ridica la 18%.

Site-ul lui Biderman, devenit popular in America, s-a lansat si in Marea Britanie, luna trecuta, iar de atunci 630.000 de britanici l-au vizitat, dintre care 44% au fost femei.

“Acest procent e mai mare decat in America sau in Australia” a declarat omul de afaceri din Toronto.

El considera ca e bine sa iti inseli partenerul, pentru a testa daca relatia e solida.

“O aventura poate fi buna pentru casnicie. Sotia se poate schimba, poate deveni mai buna. Uitati-va la exemplul lui Bill si Hillary Clinton; un pic de infidelitate poate fi un test, sa vezi daca merita sa mergi mai departe „, a marturisit Biderman.

Desi ii sfatuieste pe ceilalti sa aiba o aventura, Biderman este casatorit de opt ani si nu si-a inselat niciodata sotia. El ofera totusi cateva sfaturi pentru cei care vor sa aiba o aventura, pentru ca totul sa aiba succes.

“Nu trebuie sa aveti o aventura la locul de munca, pentru ca va puteti pierde jobul, nu vizitati prostituate pentru ca este ilegal si nici nu intrati pe site-urile cu femei singure, deoarece cand vor afla ca sunteti casatorit se va termina urat”, a adaugat proprietarul site-ului.

Site-ul este deja un succes in America, Australia si Canada, iar luna viitoare se va lansa si in Germania.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii