Exprimarea asteptarilor intr-o relatie   octombrie 6th, 2010

(foto: egirl.ro)

Desi reprezentantele sexului frumos si-ar dori ca partenerii lor sa le citeasca gandurile, acest lucru nu se intampla. Astfel, pentru ca un barbat sa stie ce isi doreste partenera sa, specialistii recomanda ca femeile sa incerce sa comunice cu bunatate si compasiune.

Este important sa stiti ce cautati la persoana care va sta alaturi, ce anume aveti nevoie de la el. Nu comparati partenerul actual cu fostul si incercati sa va formati o parere despre el pe baza dovezilor si a comportamentului, nu pe simple presupuneri, informeaza Shine.

Pentru a va rezolva problemele, cel mai bine ar fi sa-i comunicati nevoile in mod direct. Dupa ce ii spuneti ce ati vrea sa se schimbe, el va sti ce asteptari aveti de la el si puteti gasi impreuna o solutie.

Cand asteptarile nu va sunt indeplinite, trebuie sa stiti cum sa trasati anumite limite. Daca sunteti la prima intalnire si nu vreti sa il ascultati cum se plange ca a primit o amenda sau vreti sa incheiati mai repede aceasta iesire, ii puteti spune acest lucru intr-un mod neutru, fara a invinovati pe cineva. Pentru a va putea fi pe plac, barbatii au nevoie sa stie ce vreti de la ei, de la bun inceput.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii