Femeile nu mai vor cadouri scumpe, ci angajamente   octombrie 6th, 2010

Foto: eva.ro

 

Femeile nu mai viseaza la barbati cu bani si masini luxoase, ci sunt mai impresionate de barbatii simpli, care vor sa se aseze la casa lor.  Tinerele de azi  prefera stabilitatea si angajamentele, in defavoarea bunastarii materiale si a cadourilor scumpe.

Recesiunea a dat nastere unei noi generatii de femei singure, care nu sunt impresionate de salariile mari sau de gesturile romantice, informeaza Daily Mail.

In schimb, “pragmaticele” cauta un barbat cu valori traditionale, un partener cu care sa locuiasca si sa aiba copii.

Doar 14% din cele care isi cauta un partener spun ca venitul mare e un factor important in alegerea viitorului iubit, in timp ce 96% se gandesc la stabilitatea emotionala.

Casatoria este o traditie care nu e plasata in topul agendei, potrivit studiului realizat de site-ul de dating Match.com.

Mai putin de o treime din cei intervievati nu vad casatoria ca un semn al angajamentului, iar jumatate spun ca a avea copii cu cineva e un angajament mult mai mare.

‘Pragmaticii isi arata dragostea pentru cineva prin gesturi si nu prin cheltuirea banilor. Chiar daca nu pot fi castigati cu flori si cadouri, nu inseamna ca nu sunt romantici”, a declarat  Katie Sheppard, reprezentant al Match.com

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii