Kate Moss isi lanseaza o noua colectie de genti   octombrie 6th, 2010

Foto: barfitoarea.ro

 

Unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, Kate Moss nu se limiteaza doar la cariera de modeling. Ea isi va lansa in curand si a treia colectie de genti, in colaborare cu brandul Longchamp. Moss isi trateaza colectia ca pe un “copil” si are grija de toate detaliile, deoarece vrea ca gentile care ii poarta numele sa fie perfecte.

Sophie de la Fontaine, directorul de creatie al colectiei spune ca Moss se implica in fiecare faza a crearii gentilor, de la idei pana la design si productie, informeaza Vogue

„Kate este femeie si vrea ca toate femeile sa se bucure de genti asa cum o face ea.”, a declarat La Fontaine.

Colectia de primavara/vara 2011 va fi lansata in ianuarie si cuprinde multe modele de genti de piele, ce imita gentile de plaja din paie.

„Kate a vrut ca gentile sa arate ca si cele de plaja, din paie, asa ca am imprimat pielea fina si din afara arata ca paiele, dar nu zgarie si dureaza mult mai mult spre deosebire de modelele traditionale. Nu stiu daca oamenii isi imagineaza cat de implicata e Kate si cate detalii ne da.”, a adaugat directorul.

Moss a adaugat putina culoare si gentilor negre,“de oras”, pe care femeile le poarta pe umar in fiecare zi,  inspirata de look-ul military sau cel safari. Culorile acestor genti variaza de la crem, maro la kaki.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii