UPDATE Mama presedintelui Traian Basescu va fi inmormantata miercuri, la Constanta – VIDEO   octombrie 6th, 2010

Peste o suta de persoane au venit marti la Biserica Sf. Ierarh Nicolae (foto: blog.imperiaonline.me)

10:30 O parte din membrii Guvernului si chiar fete regale au venit ca sa puna o floare la  momantul mamei primului om in stat. Si cativa lideri ai opozitiei au lasat deoparte divergentele politice, ca sa-i fie alaturi presedintelui.

10:00 Toate institutiile din Constanta, precum si mai multe persoane private au trimis coroane cu flori. Sute de constanteni au trecut pe la sicriul mamei presedintelui pentru a depune cate o floare.

09:35 La ceremonie si-au anuntat participarea premierul Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Anca Boagiu si Vasile Blaga.

09:30 Slujba de inmormantare ar trebui sa inceapa la ora 10:00, la Biserica Sf. Nicolae. Dupa slujba se va merge la Cimitirul Central din Constanta, un drum de aproximativ 30 minute.

09:00 Presedintele Traian Basescu a ajuns Biserica „Sfantul Ierarh Nicolae” din Constanta, unde se afla sicriul cu trupul neinsufletit al mamei sale, fiind insotit de sotie si de fiica cea mica, cealalta fiica a sa ramanand toata noaptea la capataiul bunicii.

Presedintele Traian Basescu isi conduce mama, miercuri, pe ultimul drum. Elena Basescu va fi inmormantata in Cimitirul Central din Constanta, alaturi de sotul ei.

Peste o suta de persoane au venit in cursul zilei de marti la Biserica Sf. Ierarh Nicolae, din Constanta, cunoscuta drept „Catedrala Marinarilor”, pentru a-i aduce un ultim omagiu Elenei Basescu, informeaza realitatea.net.

Seful statului a revenit luni-noapte in tara cu primul avion de linie disponibil de la Bruxelles, unde participa la summitul Uniunea Europeana-Asia. In jurul orei 2.30, Traian Basescu a ajuns la Constanta, insotit de fiica cea mare, Ioana.

Marti dimineata, putin dupa ora 9:00, trupul neinsufletit al Elenei Basescu, mama presedintelui Traian Basescu, a fost depus la Catedrala Marinarilor, dupa ce un sobor de preoti a tinut o slujba in fata blocului unde locuia aceasta.

Vedeti video AICI.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii