Maternitatea Giulesti: A fost externat si ultimul bebelus ars   octombrie 6th, 2010

Alti doi bebelusi au fost externati saptamana trecuta (Foto: adevarul.ro)

Ultimul bebelus care fusese internat la Spitalul Grigore Alexandrescu in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti a fost externat miercuri, scrie antena3.ro.

Potrivit directorului Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Dan Enescu, este vorba despre o fetita care se afla in stare buna si „arata multa ambitie”. Copila are acum aproape doua kilograme, iar ranile s-au vindecat prin tratament medicamentos, nefiind necesare interventii chirurgicale, precizeaza doctorul Enescu.

„Am stiut de la inceput ca va invinge suferinta prin care a trecut, pentru ca, desi foarte mica, arata multa ambitie. As putea spune ca vindecarea acestor micuti este cea mai fericita reusita a carierei mele in care am tratat si vindecat mii de copii in stare grava”, a adaugat Dan Enescu.

Alti doi bebelusi care au suferit arsuri in incendiul de la Maternitatea Giulesti au fost externati saptamana trecuta, pe 29 septembrie – doi gemeni, un baiat si o fetita – iar in urma cu trei saptamani mai fusesera externati doi copii.

La Spitalul Grigore Alexandrescu nu se mai afla internat niciunul dintre bebelusii care au supravietuit dezastrului de la Maternitatea Giulesti. In tragedia petrecuta la 16 august au murit sase copii. Trei bebelusi au murit atunci pe loc, iar alti trei au decedat in zilele urmatoare din cauza complicatiilor.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii