Avantajele monogamiei   octombrie 7th, 2010

(foto: avantaje.ro)

Desi a-ti petrecere tot restul vietii alaturi de un singur partener poate fi frumos, multe persoane considera acest lucru plictisitor si demodat. Specialistii recomanda ca doi soti sa lupte pentru relatia lor, mai ales ca monogamia are o multitudine de beneficii.

Odata cu inaintarea in varsta, reprezentantele sexului feminin incep sa isi cunoasca mai bine trupul si partenerii si sa se simta nemaipomenit in pielea lor. Astfel, relatiile intime pot deveni si mai interesante pe parcursul relatiei. Acest aspect deloc de neglijat, este unul dintre avantajele monogamiei, informeaza Shine.

Dupa mai mult timp petrecut in cuplu, partenerii vor stii cum sa se alinte si sa isi faca pe plac unul altuia. Un alt aspect pozitiv, atunci cand o femeie este casatorita de mult timp, este acela ca nu trebuie sa isi mai faca atatea griji in privinta modului in care arata.

Mai mult, presupunand ca ambii soti sunt fideli, dispar grijile cu privire la bolile cu transmitere sexuala. De altfel, cu cat o persoana inseala mai mult cu atat ii scade respectul fata de iubit sau iubita si fata de propria casnicie.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii