Femeile slabe nu sunt mai fericite decat cele plinute   octombrie 8th, 2010

Foto: niggerul.ro

 

Multe femei cred ca daca ar mai slabi putin ar fi mult mai fericite si s-ar putea  bucura mai mult de viata. Deseori tinerele cred ca daca ar reusi sa piarda cateva kilograme si sa intre intr-o pereche de jeansi cu cateva numere mai mici, s-ar transforma intr-o persoana noua, mult mai vesela.

Modelele si actritele skinny promovate in reviste sau la tv pe multe femei le fac sa creada ca a fi slab este egal cu a fi fericit. Multe dintre ele vad doar partea frumoasa a lucurilor si nu se gandesc la ceea ce se intampla dincolo de aparente: mai mult de jumatate din aceste vedete au trecut printr-un divort, au fost inselate de iubiti sau soti sau nu isi gasesc barbatul alaturi de care sa isi intemeieze o familie, informeaza Daily Mail.

Studii mai vechi aratau ca obezitatea conduce la tristete si singuratate, iar simplul fapt ca esti slab te poate face fericit, iti aduce mai multa satisfactie decat o relatie stabila.

Psihologul Pam Spurr  spune ca greutatea unei femei nu poate influenta viata amoroasa a acesteia, dar poate avea un anumit impact asupra starii unei persoane.

Exista o multime de femei in lume, chiar si vedete, care sunt mai plinute, dar au o viata fericita si nu acorda o importanta extraordinara aspectului fizic.

“Femeile trebuie sa invete sa-si iubeasca propriul corp, sa se simta bine in pielea lor, doar asa pot fi fericite”, a marturisit Spurr.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii