Sean Connery, chemat in fata tribunalului spaniol   octombrie 8th, 2010

Foto: wikipedia

 

Nici cei mai celebri actori de la Hollywood nu sunt scutiti de respectarea legii. Sean Connery si sotia lui, Micheline, au primit o citatie care ii somează sa se prezinte  in fata unui judecator spaniol din Marbella, in cadrul unei anchete care vizează o frauda imobiliara.

Ricardo Puyol, judecatorul care instrumenteaza dosarul, a declarat ca in cazul in  care actorul scotian si sotia sa nu se vor prezenta la tribunal  ” va utiliza toate mijloacele legale prevazute, atat la nivel national, cat si international, pentru a-i obliga sa o faca”, informeaza El Pais.

Sean Connery si sotia sa, Micheline au fost anchetaţi in iulie, pentru o presupusă frauda fiscala in valoare de 1,6 milioane de euro, in urma unor tranzactii imobiliare incheiate in sudul Spaniei.

Sean Connery a cumparat, la inceputul anilor ’70, o vila pe malul marii, intre San Pedro Alcantara si Puerto Banus, la est de centrul orasului Marbella. Actorul a vandut casa in 1998 cu noua milioane de dolari, dar tranzactia e considerata suspecta de anchetatori.

Politistii spanioli au descoperit noi documente in acest caz, denumit „Goldfinger”, iar anchetatorii au reusit sa faca legatura cu tranzactiile imobiliare suspecte din Malaga.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii