REVISTA PRESEI MONDENE: Mihaela Radulescu, curtata la Monte Carlo. Moni s-a intors in America   octombrie 9th, 2010

(foto:ziaremondene)

Traiul la Monte Carlo este aparent linistit pentru Mihaela Radulescu, stabilita de doi ani pe taramul milionarilor. Se pare ca si acolo diva trece cu greu neobservata si nu duce lipsa de admiratori, dupa cum arata fotografiile recente publicate de revista Ciao. Dezamagita de infidelitatea sotului, Monica Columbeanu s-a prezentat ieri la prima ora a diminetii in aeroport, pentru a zbura catre Los Angeles.Cum a parasit topmodelul Romania, aflam din Click.
Pentru Mihaela, orele libere pe care il are la dispozitie in timp ce fiul ei Ayan este la scoala, sunt un prilej de relaxare.Vedeta a fost fotografiata recent de un roman care isi petrecea vacanta la Monaco. Asa cum reiese din fotografii, in timp ce se afla pe o terasa aflata in apropierea plajei, Mihaela a fost oprita de un tip mulatru cu o alura exotica, se arata in Cancan.
Individul a abordat-o politicos iar diva foarte amabila ar fi intrat in discutie cu acesta. Dupa ce au au avut o scurta conversatie, Mihaela a plecat singura de pe terasa si s-a indreptat catre un dig, aflat chiar langa mare, unde a stat ceva vreme. Vedeta a profitat de timpul in care copilul era la scoala si s-a relaxat cu o carte.
Suparata din cauza scandalului creat in jurul infidelitatii sotului cu blondele Anca si Flore, Monica Columbeanu a ajuns in aeroportul Otopeni pentru a se imbarca catre America. Ea nu a venit insotita de sotul ei Irinel, cum ar fi fost firesc, ci de soferul Dan, care a ajutat-o cu cele trei valize Louis Vuitton, se arata in Click.
Monica s-a intors pentru alte doua luni la Los Angeles unde isi va relua seria de castinguri si se va ocupa de cresterea Irinei, fiica ei, care merge acolo la gradinita.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii