Secretul casniciei lui David si Victoria Beckham   octombrie 9th, 2010

Foto: peteava.ro

 

In ciuda faptului ca au existat numeroase scandaluri in care David a fost implicat, cei doi soti Beckham marturisesc ca sunt mai fericiti ca niciodata si ca mariajul lor e foarte solid deoarece stiu sa-si stimuleze relatia.

 David si Victoria sunt casatoriti de 11 ani, si inca mai au intalniri romantice in oras, in fiecare miercuri seara, la fel ca atunci cand s-au cunoscut, informeaza The Sun.

„Suntem casatoriti de 11 ani si ne cunoastem de 14 ani. Stim sa stimulam relatia si sa respectam nevoile celuilalt.”, a declarat fotbalistul.

„Seara, atunci cand copiii merg la culcare, noi plecam la restaurant. Mancam putin, ne imbatam si ne bucuram unul de celalalt. Mereu astept cu nerabdare intalnirile din oras.

Suntem foarte ocupati, David cu fotbalul, eu cu linia mea vestimentara si cu educatia copiilor. De aceea e important sa petrecem timp impreuna si tot ce se intampla in ziua de miercuri e sacru pentru mine”, a marturisit Victoria.

Posh a mai dezvaluit ca ea si sotul ei vad doar jumatatea plina a paharului si stiu sa treaca usor peste neplacerile vietii.

„Suntem spirituali si vedem doar jumatatea plina a paharului. Suntem persoane cu gandiri pozitive si asa sunt si copiii nostri. Stim cum merg lucrurile, asa ca nu ne intereseaza ce spun ceilalti despre noi. Suntem profesionisti si vrem sa fim niste modele pentru ceilalti, luam acest rol in serios”, a adaugat Victoria Beckham.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii