Gica Popescu: „Razvan a facut greseli!”   octombrie 10th, 2010

foto: gsp.ro

Gica Popescu l-a criticat pe selectionerul Razvan Lucescu pentru ca a amanat reconstructia echipei nationale, desi a avut la dispozitie un an si patru luni de mandat.

Gica Popescu sustine ca echipa nationala are nevoie de un proiect serios, care cere insa timp. „Cei de la FRF vor sa asigure continuitate intr-un proiect. Sunt de parere ca un proiect se face pe termen lung. Cred ca Razvan a facut si greseli, a avut un an si cateva luni la dispozitie pentru reconstructie si nu a facut nimic. A adus jucatori de genul lui Mara… Putea folosi acest timp pentru reconstructie”, a spus „Baciul”.
Gica Poepscu a comentat simeciul cu Franta, scor 0-2. „Echipa nationala a facut un joc de aparare mult mai bun, era singura maniera prin care nu le dadeam posibilitatea sa isi puna in valoare calitatile in valoare. Strategia a fost buna, a dat rezultate 80 de minute, dar a venit acel gol pe o eroare importanta de arbitraj. Nu avem solutii, oricat am schimba jucatorii. Pozitia lui Zicu nu e in banda, nu e un jucator de travaliu”, a spus Gica Popescu. (M.G.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii