Greseli care pot distruge o relatie   octombrie 10th, 2010

Foto: femeidesuces.ro

 

Va iubiti partenerul, relatia merge foarte bine, dar dintr-o data totul se naruie si nu intelegeti din ce motiv. Exista anumite greseli de care poate nu sunteti constienti, care pot distruge o relatie.

Sunt lucruri importante care trebuie evitate intr-o relatie, daca doriti ca totul sa mearga bine, informeaza perfecte.ro.

Iata care sunt cele cinci greseli de neiertat intr-o relatie:

1. Ii criticati familia

Chiar daca nu suportati rudele iubitului nu ii spuneti ce credeti despre ele. Nimanui nu ii place sa ii fie criticata familia, asa ca mai bine abtineti-va. Aceasta discutie poate degenera si asrfel izbucneste un intreg scandal.

2. Va certati in public

E normal sa va mai certati, in orice cuplu se intampla acest lucru, dar niciodata nu rabufniti in public. Trebuie sa va controlati sentimentele si sa ii spuneti in particular ce nu v-a convenit, deoarece cearta in public poate duce la o situatie extrem de neplacuta.

3. Il spionati 

Trebuie sa aveti incredere in partenerul dumneavostra. Nu rezolvati nimic daca ii verificati mesajele de pe telefon sau mailurile, in timp puteti face o obsesie pentru acest lucru si va veti da seama prea tarziu ca ati gresit

4. Mintiti

Proverbul “Minciuna are picioare scurte e cat se poate de adevarat”, daca aveti secrete sau va mintiti iubitul vati fi descoperita destul de repede si relatia voastra se paote sfarsi din cauza ca nu sunteti sincera.

5. Nu va mai ingrijiti

Multe femei cred ca partenerul le place oricum, chiar daca nu se mai ingrijesc. Acest lucru nu e adevarat, incercati sa fiti cochete,  si chiar daca stati in casa, surprindeti-l in fiecare zi cu ceva nou.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii