Hotelul Savoy din Londra, redeschis pe 10/10/2010 la ora 10 si 10   octombrie 10th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

In Londra sunt sute de hoteluri, insa nici unul nu are prestigiul si nu se bucura de increderea clientilor, ca  Savoy. Hotelul, vechi de 120 de ani, si-a inchis portile in 2007 pentru restaurare, un proiect extravagant de 160 de milioane de dolari ce trebuia finalizat in 2009, dar care a fost inaugurat astazi la ora 10 si 10.


Jurnalistul Stephen Fry va fi primul invitat care va testa conditiile din luxosul hotel Savoy, care se redeschide astazi, dupa o perioada de trei ani de restaurare, informeaza DailyMail.

Proiectul a durat mai mult decat se estimase initial si a costat 350 de milioane de dolari,  dar compania Fairmont care se ocupa de managementul hotelului cu 268 de camere spune ca a fost nevoie si de lucrari de izolare, de schimbare a cablurilor sau instalatiilor, care nu fusesera prevazute initial.

 “Suntem incantati sa redeschidem hotelul. Ne-am confruntat cu multe provocari, dar speram ca acum sa culegem roadele, dupa trei ani de munca grea si dedicare”, a declarat managerul hotelului, Kiaran MacDonald.

Savoy, infiintat in1889, a gazduit de-a lungul timpului multe vedete de la Hollywood, membri ai familiei regale si scriitori celebri.

Pentru fotografii click AICI.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii