Ilie Balaci: „Lucescu sa se calmeze, sa se uite si la echipele mici”   octombrie 10th, 2010

gsp.ro

Fostul mare international Ilie Balaci nu crede in nationala lui Razvan Lucescu. Cel supranumit „Minunea blonda” il critica pe selectioner pentru faptul ca nu convoaca cei mai in forma jucatori la lot.

Ilie Balaci a comentat la „SpT FM” confruntarea de pe „Stade de France”, pierduta cu 0-2 de tricolori. „Era mai bine sa calarim o martoaga, decat sa cadem de pe calul asta frumos. Am vazut doua reprize total diferite, una in care nu am contat sub nicio forma, dar si francezii au fost cam tot pe acolo, si o a doua dominata clar de gazde, cu ocazii peste ocazii, dar daca noi aveam putina sansa si Sapunaru ar fi marcat, atunci lucrurile s-ar fi desfasurat cu totul altfel. Nu avem de ce sa fim bucurosi, pentru ca rezultatul este prost, iar echipa nationala continua sa joace prost! Nu avem fotbalisti cu personalitate, nu ia nimeni jocul pe cont propriu. Cand castigam posesia, incercam sa pasam mingea cat mai repede, sa scapam de ea si de responsabilitate; asa ca, de cele mai multe ori, o dam adversarilor”, a precizat Balaci.
In opinia celui mai mare numar 8 din istoria fotbalului romanesc, Razvan Lucescu greseste si la selectia jucatorilor, ignorand fotbalisti in forma, dar de la echipe fara pretentii in Liga 1: „Mai sunt vreo patru, cinci jucatori prin campionatul intern care pot sa joace in echipa nationala. Otelul a invins Steaua, a facut egal in Giulesti si a batut Dinamo in «Groapa»; asta inseamna ca jucatorii aia sunt de doua ori mai buni, pentru ca vin de la o echipa mai mica. Cred ca Razvan ar trebui sa se calmeze un pic si sa se uite mai mult si spre echipele mici. Medias are trei jucatori formidabili pe benzi. Pai, este greu sa joci la Paris cu un jucator care la echipa lui a jucat doar vreo trei meciuri titular, ma refer la Zicu. Azi trebuie sa ai trei calitati, viteza, forta si indemanare. Daca nu ai viteza si forta, poti sa ai cea mai mare indemanare, ca nu reusesti!”. (L.T.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii