Laboratorul Agentiei Nationale Antidoping a fost spart   octombrie 10th, 2010

foto: turnofftheglory.com

Duminica dimineata, in jurul orei 05:00, laboratorul Agentiei Nationale Antidoping a fost spart. Presedintele Agentiei, Gratiela Vajaiala, a declarat la Realitatea Tv ca au fost trei persoane mascate care aveau asupra lor o ranga si un pistol, iar paznicul nu a putut interveni pentru ca nu era inarmat. 

„Deocamdata nu se stie ce s-a furat, probabil au cautat anumite documente pentru ca au spart cu ranga usa biroului sefului de laborator. Au fost trei persoane mascate, unul dintre ei avea pistol. Paznicul a anuntat spargerea, dar nu a putut interveni pentru ca hotii aveau ranga si pistol, iar el nu era intarmat”, a spus Gratiela Vajaiala.

Jaful a fost anuntat abia dupa doua ore

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, sustine, la randul sau, ca e vorba de patru indivizi si nu se stie nimic despre un pistol. „E vorba de patru indivizi. Cei patru i-au spus paznicului sa stea linistit. Paznicul a anuntat la doua ore de la producerea incidentului, dupa ce a gasit un telefon”, a declarat Ciocan.

Acesta a adaugat ca jaful a avut loc in jurul orei 04:45. „Indivizi necunoscuti au intrat in laboratorul de Control Antidoping, fortand grilajul unui geam. Nu erau mascati, nu aveau arme. Hotii nu au luat nimic din laborator, de altfel nici nu aveau ce sa ia, pentru ca in laborator nu se afla substante anabolizante, ci doar probe de urina”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Potrivit Realitatea Tv, este posibil ca hotii sa fi cautat dosarul unui sportiv care era cercetat de Agentia Nationala Antidoping.

08:15

O.R.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii