Noul film Harry Potter nu va mai fi lansat in 3-D   octombrie 10th, 2010


Reprezentantii studiourilor “Warner Bros” au declarat recent ca au renuntat la planurile de a lansa urmatorul film din seria Harry Potter in format 3-D, deoarece nu au reusit sa produca o astfel de versiune pana la data lansarii, 19 noiembrie, scrie Reuters.

Acestia sustin ca prima parte a peliculei “Harry Potter si Talismanele Mortii ” va rula in format 2D, in vreme ce partea a doua a filmului, care va avea premiera in iulie 2011, va beneficia de avantajele formatului 3-D.

“Nu vrem sa dezamagim fanii care asteapta de mult finalul acestei aventuri extraordinare. Noi si realizatorii filmului credem ca decizia noastra e cea mai buna pentru ca publicul sa se poata bucura de experienta Harry Potter”, arata Warner Bros intr-un comunicat emis vineri.

Fanii au fost in egala masura socati si dezamagiti de aceasta veste, dar cei mai multi spun ca vor merge oricum sa vada filmul.  “Si asa 3-D-ul nu e mare lucru. Nu-mi pasa decat de Harry Potter. Filmul e atat de grozav incat va trece peste toate obstacolele”, scrie un fan pe un site dedicat tanarului magician.

Directorul Boxofficemojo.com, Brandon Gray, spune ca impactul financiar pe care il va avea anuntul studioului e greu de prevazut, dar a subliniat: “Oamenii merg sa vada Harry Potter pentru poveste, va fi unul dintre cele mai vizionate filme din sezonul de iarna. Toata treaba cu 3-D este exagerata. Nu e sfarsitul lumii pentru Warner Bros.”

Primele sase filme din seria Harry Potter, bazata pe romanele scriitoarei britanice J.K. Rowling, au avut incasari de aproximativ 5,4 miliarde de dolari in intreaga lume.

A.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii