REVISTA PRESEI MONDENE: Cum l-a cucerit Iulia Vantur pe Micul Mozart. Adela Popescu e plina de vanatai   octombrie 10th, 2010

(foto:click)

Doar cinci zile au mai ramas pana la dechiderea noului sezon “Dansez pentru tine”. Concurentii se pregatesc intens, insa cum arta presupune si multe sacrificii, toti se resimt dupa repetitiile epuizante. Prin ce dureri trece Adela Popescu, aflam din Libertatea. Din Click aflam cum a reusit Iulia Vantur sa-l cucereasca pe Moga.

Actrita din telenovela “Iubire şi onoare” difuzata de Acasa TV, este foarte incantata ca a fost selectionata la „Dansez pentru tine”, si-a rolul in serios si munceste foarte mult in sala de repetitii, impreuna cu partenerul ei. Cand ajunge insa seara acasa, actrita marturiseste ca este epuizata si incearca sa se relaxeze cu o baie in apa cu sare grunjoasa, se arata in Libertatea.

“Am corpul plin de vanatai. Oboseala m-a facut sa-mi inving fobia de a dormi singura, cand ajung acasa pic lata si dorm fara probleme”, povesteste  Adela Popescu.

Ramanand tot pe taramul Protv, aflam ca Iulia Vantur a reusit sa-i capteze interesul Micului Mozart, oferindu-i ceva de mancare sa-si potoleasca mai intai foamea, transmite Click.

„M-a cucerit treptat. Eu cred ca l-am cucerit cu un sandwich, pentru ca era lesinat de foame, in prima seara. Am discutat foarte mult, iar relatia s-a legat foarte simplu, foarte firesc si asa ne-am imprietenit”, a povestit Iulia la „Povestiri adevarate”.

Si cum e frumos sa se mandreasca orice iubita de muzician, Iulia recunoaste ca e normal sa fie sursa de inspiratie pentru iubitul ei.

„Cea mai frumoasa declaratie este o piesa pe care o canta Smiley, „Preocupat cu gura ta”. Mi-a dedicat multe piese, pentru ca sunt muza lui. E normal sa fii inspirat de cel care iti este aproape”, a marturisit iubita lui Marius Moga.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii