Videanu: Boc ramane premier pana in 2012   octombrie 10th, 2010

Foto: ziare.com

Liderul PDL Adriean Videanu afirma, intr-un interviu difuzat duminica de Pro TV, ca actualul premier va ramane in functie pana la alegerile din 2012, ca PDL va ramane la putere si dupa acel moment si ca nu crede ca in Parlament ar putea intra un nou partid, potrivit Mediafax.

Videanu nu a vrut sa ofere procentul la care se situeaza PDL in propriile sondaje, dar a mentionat ca formatiunea nu sta „multumitor”. „Din pacate PDL a scazut, dar nu cum se prezinta in aceste sondaje de opinie”, a spus fostul ministru. El a tinut sa sublinieze ca potrivit cercetarilor partidului, cei care au votat PDL si nu o mai fac nu s-au regasit, din punct de vedere al optiunilor, in ofertele PNL si PSD.

Intrebat daca se va infiinta un nou partid care sa intre in Parlament, Videanu a raspuns: „Cu exceptia celor care sunt deja, mi-e greu sa cred ca pot sa apara pentru ca mi-e greu sa cred ca pot aparea lideri care pot sa conduca un partid”. El a spus ca nu crede ca nivelul de cultura politica in Romania este atat de ridicat incat sa se voteze doctrine si nu lideri.

Pe de alta parte, el a apreciat ca „in primii 20 de lideri politici credibili din Romania PDL are zece”. (S.A.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii