Atentie unde parcati masina sau riscati sa platiti bani grei pentru recuperarea ei – VEZI NOILE TARIFE   octombrie 11th, 2010

In Capitala se ridica lunar 6.000 de masini (foto: media.realitatea.net)

Autoritatile locale cunosc de multa vreme problema locurilor de parcare, dar in loc sa o rezolve s-au grabit sa majoreze taxa pentru recuperarea autoturismului ridicat.

La Iasi, de pilda, un sofer ghinionist plateste aproape 430 de lei. A crescut taxa si in Timisoara, unde pana de curand ati fi platit 460 de lei, anunta Stirile PRO TV.

In Sectorul 6 al Capitalei masinile nu sunt doar ridicate, ci si cantarite, pentru ca firma sa stie cu cat sa taxeze. In cazul masinilor mai usoare, de pana in 2.500 de kilograme, plata la recuperare este de 677 de lei. Cei care au o masina mai grea de doua tone si jumatate, achita 900 de lei.

Nemultumiti, soferii acuza Primaria Capitalei ca nu amenajeaza parcari, in conditiile in care 9 masini se bat pentru un singur loc. Potrivit estimarilor ar fi nevoie urgenta de 20.000 de locuri. Pana cand autoritatile sa vor hotara sa ridice parcarile necesare, firmele care ridica masinile parcate ilegal castiga bani frumosi.

Capitala este campioana la ridicarea de masini. Lunar, in Bucuresti se ridica aproape 6.000 de autoturisme.

Vezi video AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii