Clientii BCR au reclamat lipsa a 50.000 de euro din conturi   octombrie 11th, 2010

foto: arhivafoto.roUn nou caz Credit Europe Bank sta pe cale sa inceapa. Clientii unei sucursale BCR din Jibou s-au trezit cu bani lipsa din conturi, iar din primele cercetari ale politiei reiese ca suma se ridica la 50.000 de euro.

Seful Departamentului de Comunicare Externa din BCR, Ionut Stanimir, a declarat ca “banca va actiona in limitele impuse de lege, astfel incat sa nu fie pagubit niciun client caruia legea ii da dreptate”, citat de zf.ro.

“Banca a demarat o analiza referitoare la corectitudinea unor operatiuni, ca urmare a sesizarii depusa de un client. Clientii de buna credinta nu au de ce sa se teama pentru economiile lor depuse in cont, a caror integritate o garantam. BCR are proceduri interne clare, aprobate de BNR, a caror respectare este o obligatie de serviciu a fiecarui angajat”, a precizat Ionut Stanimir.

Potrivit unor surse, dupa finalizarea analizei interne la Agentia BCR din Jibou, se vor intreprinde demersurile necesare conform normelor si legilor in vigoare, si se va putea merge pana la plangere penala impotriva vinovatilor prezumtivi. (17:41)

G.D.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii