Cum sa mentii pasiunea in cuplu intensa ca la inceput   octombrie 11th, 2010

Foto: eva.ro

Mentinerea pasiunii in relatia de cuplu la acelasi nivel ca la inceput, in special cand mai exista si copii, o casa de intretinut, dar si o cariera este pentru foarte multe dintre femei o adevarata provocare.

Datorita responsabilitatilor multiple, de cele mai multe ori, viata de cuplu este lasata pe ultimul loc, informeaza maplewood.patch.com. “Trebuie sa acordam timp si pentru dragoste. Din pacate este o problema destul de mare pentru a gasi timp pentru momentele intime, cand avem atatea alte prioritati”, a precizat psihoterapeutul Margie Freeman.

Exista multe motive pentru care libidoul femeilor scade odata cu inaintarea in varsta. Stresul, depresiile, oboseala, o parere foarte proasta fata de propria persoana, conflictele relationale si inabilitatea de a atinge orgasmul sunt doar cateva din motivele pentru care foarte multe doamne nu mai sunt dornice de episoade pasionale.

Dar o viata sexuala implinita are efecte extrem de benefice pentru un cuplu, este de parere Freeman. Aceasta a sugerat mici schimbari in stilul de viata pentru reduce stresul, pentru a imbunatati comunicarea cu partenerul prin exercitii fizice si suficiente ore de somn. “Trebuie sa avem grija de noi. Trebuie sa fim active, sa avem grija la dieta noastra si sa dormim suficient” a mai adaugat aceasta.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii