Decizie definitiva: Iustin Covei, fiul magistratului craiovean Marin Covei, eliberat din inchisoare   octombrie 11th, 2010

Covei a fost retinut pe 17 septembrie anul trecut (foto: aradon.ro)

Iustin Covei, fiul magistratului craiovean Marin Covei, va fi eliberat din Penitenciarul Rahova, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au admis cererea de eliberare sub control judiciar.

Alaturi de el, alte opt persoane trimise in judecata, tot pentru fraude informatice, vor fi eliberate din arest. Decizia de vineri a Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, astfel ca cei noua vor fi eliberati de indata.

Iustin Covei se afla in arest preventiv din luna septembrie a anului trecut, fiind acuzat de constituirea unui grup infractional, detinerea de echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata electronice si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, noteaza luni antena3.ro.

In martie, Iustin Covei a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, impreuna cu alti 17 complici. Acesta a fost retinut pe 17 septembrie anul trecut de catre ofiterii Directiei de Combatere a Crimei Organizate, fiind arestat preventiv pentru 29 de zile.

Pe 10 februarie, judecatorii Tribunalului Bucuresti au prelungit durata arestarii preventive, pentru inca 30 de zile.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii