Femeile care lucreaza mult la calculator imbatranesc mai repede   octombrie 11th, 2010

Cine foloseste internetul si retelele sociale este mai fericit (foto: coffeechat.ro)

Femeile care stau prea mult pe internet si in fata ecranului prezinta un risc crescut sa faca riduri. Este vorba despre riduri verticale intre sprancene, aspectul de gat de curcan (piele cazuta pe gat), iar unele doamne pot trece printr-o schimbare accentuata a ovalului fetei, noteaza cotidianul britanic The Telegraph, preluat de Adevarul.

Exista insa si lucruri bune, care ar putea contrabalansa spectrul ridurilor, scrie publicatia britanica. Astfel, potrivit unui studiu realizat recent in 120 de tari, cine foloseste internetul si retelele sociale este mai fericit, mai ales femeile, chiar si cele cu venituri modeste, care traiesc in state in curs de dezvoltare.

Cu toate acestea medicii avertizeaza ca o perioada lunga de timp petrecuta la calculator atrage dupa sine multe alte probleme: dereri musculare, oboseste ochii, creeaza dependenta si chiar probleme obstetrice. Mai grav este ca viitoarele generatii vor fi si mai afectate, pe masura ce calculatoarele vor fi peste tot, la locul de munca si acasa, iar copiii vor recurge la ele din cea mai frageda copilarie.

V.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii