George Michael a fost eliberat din inchisoare   octombrie 11th, 2010

Foto: hotnews.ro

 

Dupa patru saptamani de detentie, George Michael este liber din nou. Cantaretul a fost eliberat luni dimineata din inchisoarea Highpoint din Suffolk, dupa ce si-a efectuat pedeapsa pentru conducere sub influenta drogurilor.

George Michael a fost fotografiat astazi la iesirea din inchisoare, si parea foarte vesel, informeaza Daily Mail.  Masina starului pop a fost condusa de un sofer, deoarece cantaretul isi va recupera carnetul abia peste cinci ani.

Michael mai are de trecut o perioada de proba de patru saptamani, el fiind acum eliberat conditionat, si trebuind sa plateasca si o amenda de peste 1700 de dolari. El a fost arestat pe 14 septembrie, dupa ce a recunoscut ca a condus sub influenta drogurilor si a intrat cu masina intr-un magazin.

Artistul nu pare deloc afectat de perioada petrecuta in inchisoare, ba mai mult a declarat ca s-a simtit destul de bine.

‘Credeti-ma ca in aceste saptamani nu au existat lacrimi, anxietate, intimidari – de fapt nu a fost nicio seara in care sa nu pot dormi. Dimpotriva am fost tratat cu intelegere de catre colegi si de catre angajatii inchisorii, dar nu pot spune ca am primit un tratament special, in afara faptului ca baietii m-au lasat sa castig la billiard”, a marturisit George Michael.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii