Manchester United cauta inlocuitor pentru Edwin van der Sar   octombrie 11th, 2010

foto: sportige.com

Marteen Stekelenburg, David De Gea si Hugo Lloris sunt pe lista lui Manchester United ca posibili inlocuitori ai veteranului Edwin van der Sar, care se apropie de 40 de ani.
In 29 octombrie, Edwin van der Sar va implini 40 de ani si si-a anuntat retragerea de la Manchester United la finalul sezonului. Portarul olandez a fost cumparat in urma cu cinci ani de la Fulham cu doua milioane de lire si a bifat la United 160 de meciuri. Clubul englez cauta inlocuitor si s-a orientat spre ale doua grele, dupa ce Hugo Lloris fusese prima prima optiune. “ Edwin a luat o decizie si a spus ca acesta este ultimul său an. Normal, analizam anumite opţiuni, iar in decembrie vom lua o hotarare”, a declarat, pentru Daily Star, Eric Steel, antrenorul cu portarii.
Olandezul Marteen Stekelenburg, care apara poarta lui Ajax din 2001 si David De Gea, tanarul portar de la Atletico Madrid sunt alte doua optiuni ale lui Manchestwer United, care este dispusa sa chelltuiasca peste 20 de milioane de euro pentru a gasi un inlocuitor valoros pentru Edwin van der Sar. (O.T)
SURSA FOTO

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii