Nastase: Basescu se substituie si sefului PDL si Opozitiei   octombrie 11th, 2010

Foto: stiri.rol.ro

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni, la Antena3, ca presedintele Traian Basescu se substituie sefului PDL si, mai nou, si Opozitiei.
Nastase a spus ca acest lucru a fost dovedit de seful statului cu prilejul consultarilor de luni, de la Palatul Cotroceni, informeaza Agerpres.
Reprezentantul PSD a mai afirmat ca presedintelui Basescu „nu i-au iesit in nici un fel” discutiile avute la Cotroceni pe tema Legii pensiilor si pe alte teme politice.
„El se substituie sefului PDL, in primul rand, si de multa vreme se substituie. si acum, se substituie si opozitiei. Nu i-a iesit in niciun fel, a fost o incercare de a acoperi faptul ca nici nu este interesat de dialog”, a spus fostul premier.
Nastase a mai spus ca „s-a vazut foarte clar ceea ce a urmat ulterior la Camera Deputatilor”.  „Nu s-a produs nicio schimbare de atitudine. (…) Nu este vorba despre Legea pensiilor, ci de alte acte normative importante si acest blocaj se datoreaza, in mare masura, si lui Traian Basescu”, a afirmat fostul premier.  (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii