Nati Meir a incercat sa se sinucida in inchisoare   octombrie 11th, 2010

Pe numele lui Nati Meir exista mai multe dosare penale (foto: romanialibera.ro)

Fostul parlamentar PRM Nati Meir a incercat sa se sinucida, sambata, in penitenciar. Acesta  a amenintat inca din luna mai, cand a fost adus la Tribunalul Bucuresti pentru judecata, ca in maximum doua saptamani isi va lua viata.

Potrivit Adevarul, „fostul parlamentar a incercat sa se spanzure sambata dimineata, in jurul orei 04.30, in toaleta din celula penitenciarului Galati. Meir a folosit baretele de la o sacosa de cumparaturi pe care le-a agatat de o bara din grupul sanitar. Aceasta a cedat, iar colegii de camera au auzit zgomotul si au venit sa-l ajute”.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti l-a trimis in judecata, pe 9 februarie, pe fostul deputat PRM N, in stare de arest preventiv, in dosarul in care acesta este acuzat ca a inselat mai multe persoane, folosindu-se de calitatea sa de fost parlamentar si candidat la presedintia Romaniei, noteaza ziare.com.

Pe numele lui Nati Meir exista mai multe dosare penale. In martie 2010 Meir a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru inselarea mai multor persoane carora le promisese locuri de munca in Israel. De asemenea, acesta a fost arestat preventiv intr-un alt dosar, alaturi de fiul sau, Or Meir, in varsta de 19 ani.

Or Meir a fost prins in flagrant delict in timp ce primea suma de 20.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati cu scopul revocarii unui mandat de arestare si al obtinerii unei pedepse mai blande intr-un proces penal in care este implicata o persoana aflata in detentie la Galati.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii