REVISTA PRESEI MONDENE: Theodor Paleologu, mangaiat de Printesa Danemarcei. Botezatu, greva foamei in inchisoare   octombrie 11th, 2010

(foto: antena2.tv)

Din presa mondena de luni citim ca fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a fost fotografiat intr-o cafenea din Capitala in compania printesei Eleonore a Danemarcei.  Cei doi au parut extrem de apropiati, titreaza Cancan. Despre viata designerului Catalin Botezatu aflam noi amanunte, dintr-o biografie in trei volume ce va aparea cat de curand pe piata. Detalii, in Libertatea.

Daca in urma cu doi ani fostul ministru al Culturii alegea politica in locul mariajului, tinand viata privata departe de ochii presei, Theodor Paleologu a fost suprins recent de paparazzi intr-o ipostaza inedita: la o cafea in compania unei tinere.
Jurnalistii Cancan au aflat ca aceasta ar fi chiar printesa Eleonore a Danemarcei, tara in care Paleologu a  fost ambasador anii trecuti. „Mangaieri si zambete cu subinteles, aceasta era atmosfera dintre cei doi la intalnire. Printesa l-a mangaiat pe frunte, l-a tinut de mana, gesturi care demonstreaza afectiunea ei fata de politician. Contactat telefonic, fostul ministru nu a vrut la momentul respectiv sa dezvaluie identitatea partenerei sale, incercand s-o protejeze. Aceasta nu a fost singura data in care cei doi au iesit impreuna in public”, mentioneaza sursa citata.
Si daca pana acum aflati amanunte despre existenta lui Catalin Botezatu de la televizor sau din paginile tabloidelor, mai ales cand era vorba de amor, in curand veti gasi pe piata nu mai putin de trei volume cu detalii suprinzatoare din viata cunoscutului creator de moda in varsta de 43 de ani. In primul dintre acestea, “Momentele disperarii”, designerul rememoreaza perioada cea mai grea a vietii sale, cea in care a fost inchis in Italia.
„Bote a intrat in greva foamei, in speranta ca situatia lui va gasi o rezolvare mai rapida si corecta, iar dupa o saptamana i s-a facut rau si a fost dus la infirmerie. “Nu stiu efectiv ce sa ma fac, nici macar sa mor nu sunt lasat”, povestea creatorul de moda, potrivit Libertatea.
Volumele sunt semnate de jurnalista Monica Vlad, amica a designerului, primul urmand sa apara pe piata la sfarsitul acestui an.
C.S.
Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii