Udrea: Parlamentarii PSD si PNL nu au chef de munca   octombrie 11th, 2010

Foto: info-ziare.ro

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a afirmat luni, ca atitudinea PSD si PNL, de a refuza in continuare sa participe la sedintele Biroului Permanent, arata lipsa de chef de munca a acestora, informeaza realitatea.net.

Udrea a declarat, dupa intalnirea cu parlamentarii, ca Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, are toata sustinerea democrat-liberalilor.
 „Are toata sustinerea din partea partidului. Cred ca in acest moment, atitudinea PSD si PNL de a refuza in continuare sa participe la sedintele Biroului Permanent arata lipsa de chef de munca. Am inteles ca nici la consultarile de la Cotroceni nu au mers, au intrat mai devreme in vacanta. Pana la urma Legea pensiilor se va intoarce in Parlament, va primi votul majoritatii, deci consider ca este un pretext al celor de la PSD si PNL pentru a boicota lucrarile Parlamentului”, a mai spus Udrea, citata de realitatea.net.
Udrea le-a mai spus parlamentarilor ca plata datoriilor de anul trecut va fi amanata din cauza lipsei surselor de finantare.
„Am venit sa le spun ca din pacate datoriile pe care le avem de platit pentru  anul trecut se pare ca vor mai fi amanate la plata pentru ca nu am gasit surse de finantare. Le-am explicat un nou program pe care il vom lansa, un program national de investitii”, a completat Udrea.
Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a fost suspendata, luni, pentru a sasea oara in ultima perioada, din lipsa de cvorum. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii