Vedetele si operatiile estetice   octombrie 11th, 2010

Foto: cinemagia.ro

Cine doreste sa fie in varful ierarhiei la Hollywood nu trebuie sa arate ca imbatraneste, iar presiunea de a nu-si arata varsta este enorma printre celebritati. Din acest motiv, foarte multe dintre acestea recurg la interventii chirurgicale de retusare.

Una dintre frumusetile blonde ale Hollywood-ului, Cameron Diaz pare sa fi intrat in clubul celor care au vizitat medicul plastician, pentru ca aceasta a aparut in ultima vreme cu fata destul de umflata, noteaza Daily Mail. Dar, in afara de Sharon Osbourne si Priscilla Presley, multe vedete nu recunosc ca ar fi apelat la chirurgie.

“In jurul varstei de 40 de ani, o femeie simte o presiune puternica de a reveni la chipul din tinerete. Obrajii proeminenti, ochii mari, pielea intinsa, toate sunt semne de fertilitate. Si odata cu aparitia noilor actori tineri, vedetele peste o anumita varsta simt nevoia acuta sa faca ceva”, a declarat psihoterapeutul Diana Parkinson.

“In industria noastra, nu gasesti job-uri daca nu arati ca in tinerete. Nimeni nu este interesat de o femeie in varsta” a marturisit Cher, campioana la astfel de interventii.

Pentru fotografii click AICI.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii