Evitarea conflictelor cu fosta partenera a iubitului   octombrie 12th, 2010

(foto: revistafelicia.ro)

Desi unele cupluri se feresc sa vorbeasca despre trecutul lor amoros, exista relatii in care partenerii discuta despre legaturile incheate la un moment dat. Mai mult, fosta prietena a iubitului poate face parte din grupul comun de cunostinte sau inca mai tine la cel de care s-a despartit. Exista insa modalitati prin care pot fi evitate conflictele intre iubita actuala si cea de alta data.

 Exista posibilitatea ca fosta sa fi facut o impresie foarte buna amicilor, de aceea ei inca vorbesc despre ea atunci cand iesiti impreuna. Acest lucru poate genera o problema care sa distruga relatia. Dar solutia pentru a scapa de orice incertitudine este sa faceti cunostinta cu persoana respectiva. Astfel, veti afla daca este intr-adevar atat de minunata pe cat o crede lumea, informeaza csid.ro.

Nu este recomandat sa o evitati, insa nu incercati nici sa fiti una dintre cele mai bune amice ale fostei iubite a actualului partener, deoarece va parea o prietenie falsa. Daca exista conflicte intre iubit si persoana de care s-a indragostit in trecut, este posibil ca intre cei doi sa mai existe sentimente. In cazul in care inca se mai vad des, ii puteti cere iubitului sa nu se mai vada cu respectiva, pentru o anumita perioada de timp.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii