Blaga despre Boc: Crede ca-i poate impaca pe toti. Teo trebuia data afara   octombrie 12th, 2010

 

Foto:mediafax.ro

Vasile Blaga a declarat, marti seara, la B1, ca PDL are in acest moment un tip de conduita care nu face bine partidului. Fostul ministru de Interne a precizat, dand ca exemplu cazul lui Teo Trandafir, ca Emil Boc „crede ca poate inventa ceea ce inca nu s-a inventat intr-un partid: sa impaci pe toata lumea”, informeaza Realitatea.net.

„Dupa cate stiu eu, decizia grupului parlamentar a fost de a nu mai face parte din partid. Acesta este tipul de conduita politica de azi a PDL-ului care nu face bine partidului. Grupul parlamentar trebuia sa vina cu propunerea in fata Biroului Permanent National care trebuia sa ia decizia. Aici e problema pe care o avem si sper ca domnul Boc se va corecta din acest punct de vedere. Este un om serios, dar care crede ca poate inventa ceea ce inca nu s-a inventat intr-un partid: sa impaci pe toata lumea. Nu poti sa faci asta”, a afirmat Blaga comentand ceea ce s-a intamplat in partid dupa ce Teo Trandafir a votat, in iunie, motiunea de cenzura a opozitiei.

Intrebat daca ar fi dat-o afara din partid, Blaga a spus: „Cu tot respectul pe care il am pentru cariera doamnei Teo Trandafir, nu cea politica, dupa ce s-a imbratisat cu Aura Vasile, respectand procedurile partidului, in 24 de ore nu mai era in partid”.

Teo Trandafir a votat cu bilele la vedere pentru caderea Cabinetului Boc. Dupa ce si-a exercitat votul, Teo a aplaudat, s-a imbratisat si pupat cu pesedista Aura Vasile. (L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii