Botosani: Descinderi ale mascatilor, intr-un dosar de trafic de persoane si prostitutie   octombrie 12th, 2010

Foto: realitatea.net

Politistii si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) coordoneaza, in aceasta dimineata, mai multe actiuni simultan in Suceava si Timisoara, dar si in Botosani, intr-un dosar de trafic de persoane si prostitutie. Mai mult, un pilot de raliu si un politist au fost ridicati de trupele speciale, informeaza Adevarul.

Politistul implicat in acest dosar este angajat al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani. Conducerea inspectoratului a confirmat retinerea agentului de politie si asteapta rezultatele anchetei pentru a decide masurile care se impun.

„La aceasta ora, unul dintre lucratorii nostri este cercetat intr-un caz penal de DIICOT Suceava. Vor fi luate masurile care se impun in functie de rezultatul anchetei” a declarat Daniela Darea, purtator de cuvant IJP Botosani.

In jurul orei 10.00, trupele DIICOT au descins la locuinta din Botosani a lui Andi Drob, pilot de raliu, despre care politistii au informatii referitoare la legaturile sale cu lumea interlopa. Pana acum nu este cunoscuta implicarea acestuia in dosarul de trafic de persoane si prostitutie.

Un numar de 18 perchezitii si descinderi au avut loc in tot judetul Botosani. Suspectii si martorii din acest dosar sunt transportati inca de la orele diminetii la sediul DIICOT din judet, nu mai putin de 15 mandate de aducere fiind puse in aplicare. Actiunea este coordonata de procurorii suceveni.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii