Elena Udrea nu mai vrea alianta cu PNL   octombrie 12th, 2010

foto: romanialibera.ro

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, spera ca PDL nu va fi nevoit sa faca din nou o alianta cu PNL, informeaza NewsIn. Intr-o emisiune televizata de luni seara, Udrea a spus ca ar prefera ca PDL sa „traga foloasele” singuri din masurile „curajoase” anticriza.

„Personal, mi-as dori ca efectele pozitive ale masurilor pe care le luam astazi – care sunt greu de vazut azi, pentru ca atunci cand iti scade salariul, cand iti pierzi locul de munca, e greu sa vezi pe loc ca masurile astea vor avea un rezultat pozitiv. Dar eu sper si-mi doresc ca aceste masuri sa-si arate efectele pozitive in 2011-2012 si sa nu fie nevoie sa facem o alta alianta cu PNL. Dar asta este o speranta extrem, extrem de optimista”, a declarat Udrea la postul B1TV.

„As prefera ca partidul sa poata sa traga foloasele din aceste masuri curajoase pe care le-a luat”, a adaugat ministrul Turismului.

In PDL se disting doua curente, formate din cei favorabili refacerii Aliantei cu PNL, si cei impotriva acestei variante. In favoarea refacerii Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PDL s-a pronuntat recent Valeriu Stoica, vicepresedintele democrat-liberalilor. PNL a respins insa propunerea lui Stoica. (EN)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii