Luc Besson, tinta unor “atacuri permanente si perfide”   octombrie 12th, 2010


Cineastul francez Luc Besson, al carui ultim film, “Arthur 3”, va avea premiera sptamana aceasta, se declara disperat de atacurile permanente la care este supus in tara natala, scrie france24.fr, preluand AFP.

“E vorba de niste atacuri permanente si perfide. Pe moment te dispera, te intrebi ce naiba au cu tine, apoi ajungi sa te intrebi ce rost mai are sa ramai”, a declarat Besson pentru postul de televiziune Europe 1.

Regizorul spune ca ar fi putut sa paraseasca Franta, dar ca a preferat sa ramana: “De cinci ani as fi putut pleca in Statele Unite, unde as fi putut duce o viata diferita si as fi putut castiga o gramada de bani. Dar imi iubesc tara, ii iubesc pe oamenii de aici.”

Dupa ce presa a speculat pe tema problemelor financiare cu care se confrunta compania sa de productie, “Eurocorp”, care ar fi pierdut 10 milioane de euro anul trecut, Luc Besson recunoaste ca 2009 i-a adus pierderi semnificative, dar subliniaza ca nu se poate pune problema unui faliment.

Cel mai recent film al sau, “Arthur 3: la Guerre des deux mondes”, va incheia o trilogie inceputa in 2006 si Besson spune ca pregateste o revenire la genul science-fiction cu un film pe care il compara cu “Al cincilea element inmultit cu zece”.

A.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii