Noapte sangeroasa pe soselele din Ilfov   octombrie 12th, 2010

Foto: infotgv.ro

Luni noapte un politist a murit la Cornetu, iar o tanara a fost zdrobita intr-un BMW in localitatea Stefanesti, informeaza Adevarul.

Primul accident grav s-a petrecut la intrarea in localitatea Cornetu in jurul orei 20.30. Din primele cercetari, un agent de la postul de Politie din Jilava, care circula dinspre Bucuresti catre Alexandria a intrat pe contrasens si a lovit masina unui alt coleg de-al sau de la Sectia 19, care sofa regulamentar. In urma impactului acesta din urma a decedat. Ambii politisti se aflau in afara programului de munca.

Agentul de la Politia Ilfov a fost testat cu alcooltestul, dar rezultatul a iesit negativ. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Cel de-al doilea accident grav s-a produs,in jurul orei 22.00, in apropiere de comuna Stefanesti. Soferul unui BMW s-a rostogolit cu masina iar prietena lui, care se afla pe scaunul din dreapta, a murit.

Barbatul in varsta de 26 de ani se deplasa dinspre orasul Voluntari catre Capitala, iar la intersectia cu Soseaua de Centura a pierdut controlul volanului, masina iesind in afara carosabilului. In urma impactului tanara a murit pe loc.  Cercetarile sunt continuate de Serviciul Rutier Ilfov.

Pe soselele din Romania mor anual cam 130 de persoane la un milion de locuitori.

V.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii