Oprea: Sansele ca motiunea de cenzura sa treaca sunt nule   octombrie 12th, 2010

Foto: mondonews.ro

Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat ca sansele ca motiunea de cenzura pe care Opozitia spune ca o va depune in Parlament sunt nule, relateaza Newsin. Oprea sustine ca votul din Camera Deputatilor pentru crearea grupului independentilor si reprezentarea acestuia in Biroul Permanent a aratat ca in Coalitie nu sunt probleme.  
„S-a vazut foarte clar ca exista o majoritate parlamentara solida si functionala, iar in Coalitia de guvernare nu exista probleme. Ideea ca exista sincope si neintelegeri in interiorul majoritatii e o simpla dezinformare si o tentativa de manipulare din partea opozitiei. Parlamentarii UNPR, PDL si UDMR sustin Guvernul, iar sansele ca o eventuală motiune de cenzura sa treaca sunt practic nule”, a declarat Oprea, referindu-se la votul dat din Camera Deputatilor.

Liderul UNPR a subliniat ca partidul va fi in continuare un partener in cadrul Coalitiei. „Atata vreme cat acest guvern merge pe linia interesului national, el va avea sustinerea UNPR”, a mai spus acesta. (D.M.D.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii