PNL promite sa-i ajute pe romani in lupta cu bancile   octombrie 12th, 2010

Foto: 1235.ro

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a promis ca va delega o echipa formata din specialisti si parlamentari ai Partidului National Liberal care sa ii ajute pe romani in „lupta” cu bancile,  „deoarece rezolvarea acestei probleme constituie una din cheile iesirii Romaniei din criza economica”.
„Ca presedinte al Partidului National Liberal, care promoveaza valorile libertatii individuale, am obligatia de a ma alatura oricarui efort de aparare a intereselor private impotriva oricarui tip de abuz, indiferent daca agresiunea vine din zona publica, a institutiilor statului, ori din zona contractuala specifica din mediului privat”, se arata intr-o scrisoare deschisa citata de Ziare.com.

Crin Antonescu a precizat ca are „obligatia de a sustine orice initiativa de natura sa incurajeze cresterea economica si prosperitate pentru toti romanii.

„Pe acest temei, consider ca atat creditarea pentru investitii, cat si pentru consum trebuie relansate in conditii reciproc avantajoase partilor contractante. Cresterea activitatii economice in domeniul bancar trebuie incurajata, dar orice tendinta de transformare a acesteia in camatarie trebuie descurajata ferm”, mai crede presedintele liberal.

Crin Antonescu ii asigura pe cei pagubiti ca PNL va trece peste barierele de ordin politic care ii separa de actuala guvernare si vor sustine initiativa legislativa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului si, implicit, demersul lor, in scopul de a impune solutii corecte din punct de vedere moral si eficiente din punct de vedere economic, astfel incat ambele parti sa obtina beneficii. (S.A.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii