Ponta: Motiunea de cenzura, votata pana la sfarsitul lui octombrie   octombrie 12th, 2010

Foto: wall-street.ro

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la Alexandria, ca saptamana viitoare va fi introdusa motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului, astfel incat sa poata fi votata pana la finalul lunii, informeaza NewsIn. 
Ponta a fost intrebat daca PSD va introduce o noua motiune de cenzura in ceea ce priveste angajarea raspunderii Guvernului pe Legea Educatiei.
„Decizia de azi a Guvernului are cateva componente: este o prostie, legea a trecut de Camera Deputatilor, se afla la Senat la Comisie, este aproape finalizata, iar in comisie a fost intarziata in mod legitim de presedintele PDL al comisiei, dnul Hardau, deoarece erau foarte multe lucruri gresite generate de incompetenta si de lipsa de cunoastere a sistemului educational din partea ministrului Funeriu. In al doilea rand este o lasitate din partea Guvernului, are majoritate in ambele camere, faptul ca nu sunt in stare parlamentarii si sa-si voteze o lege dovedeste o mare lasitate. In al treilea rand este neconstitutionala, CCR a declarat in urma cu un an neconstitutionala procedura de angajare a raspundere pentru o lege de o asemenea importanta”, a afirmat Ponta.

Ponta a mai spus ca actiunea prioritara ramane motiunea de cenzura, discutata deja cu liberalii si conservatorii, care va fi introdusa saptamana viitoare spre a fi dezbatuta si votata pana la sfarsitul lunii octombrie. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii