Secrete pentru picioare fine ca matasea si iarna   octombrie 12th, 2010

Foto: clickpentrufemei.ro

 

Doar pentru ca in sezonul rece nu va mai expuneti pielea, nu inseamna ca nu mai trebuie sa o ingrijiti si sa o hidratati. Desi nu mai purtati fuste scurte si picioarele sunt acoperite de cizme, trebuie sa aveti in continuare grija de ele.

Vremea rece usuca pielea, asa ca trebuie sa aveti grija sa o epilati si hidratati corespunzator, informeaza Shine.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a evita iritarea pielii dupa epilare:

La salon

Epilarea cu ceara e cea mai buna metoda de a scapa de parul nedorit. Rezultatele dureaza mai mult decat oricare alt procedeu de epilare si firul creste mai subtire. Daca sunteti adeptele epilarii la salon ar trebui sa incercati si epilarea cu zahar,  o metoda mult mai blanda cu pielea dumneavoastra, deoarece indeparteaza doar stratul de celule moarte de la suprafata, nu le smulge si pe cele vii ca si ceara. Se indeparteaza doar cu apa si e facuta din ingrediente naturale – apa, zahar si zeama de lamaie, spre deosebire de ceara care contine ingrediente artificiale si reziduuri ce pot irita pielea.

Acasa

E mai greu sa folositi ceara fierbinte acasa deoarece se imprastie peste tot si va puteti murdari locuinta. Cel mai bine ar fi sa incercati benzile epilatoare cu ceara rece, care contin si vitamina E si aloe. Sunt usor de folosit si pot indeparta firele de par mai lungi de 2 milimetri.

Folositi aparatul de ras doar daca e nevoie

Cateodata cand va grabiti si chiar nu aveti alta solutie puteti apela la aparatul de ras. Cel mai bine e sa va radeti dupa ce ati facut dus, cand pielea e mai moale, astfel se reduc riscurile de a va taia sau irita. Folositi aparatele de ras cu mai multe lame si cu benzi de hidratare.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii