Tom Hanks, premiat pentru serialele produse   octombrie 12th, 2010

(foto: Wikipedia)

Cum peliculele sale au avut un mare succes, cunoscutul actor Tom Hanks va fi recompensat si pentru activitatea de producator. Starului ii va fi inmanat premiul Norman Lear pentru realizarile in televiziune.

Specialistii americani au decis ca Tom Hanks si Gary Goetzman, partenerul sau de afaceri, sa primeasca o distictie in cadrul evenimentului „Producers Guild Awards”, in luna ianuarie a anului viitor, informeaza Aceshowbiz.

Astfel, actorului ii va fi decernat trofeul ce poarta numele lui Norman Lear, celebrul producator tv, in varsta de 88 de ani, cunoscut pentru comediile „All in the Family”, „Sanford and Son” sau „The Jeffersons” si recompensat cu patru Emmy, dar si cu Medalia Nationala pentru Arte, din parte presedintelui Bill Clinton.

Hanks si Goetzman sunt fondatorii companiei „Playtone Productions”, producatoare a  serialelor „Big Love”, „Band of Brothers” si „The Pacific”, cu un mare succes in strainatate.

„Tom si Gary sunt doi producatori extrem de talentati care au schimbat peisajul din televiziune prin programe unice, ce merita a fi premiate. Ei au produs constant divertisment inteligent, ce a avut, in intreaga lume, un impact enorm asupra industriei filmului”, a declarat Paula Wagner, producatoarea filmului „Misiunea imposibila”.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii