REVISTA PRESEI MONDENE: Iubitul Ilincai Vandici, fotbalistul Marica, sms-uri cuceritoare catre Adelina   octombrie 13th, 2010

(foto: gsp.ro)

Nu trece o zi fara ca presa mondena sa le ofere cititorilor vesti despre bruneta Adelina Pestritu. Dupa ce  la inceputul saptamanii aflati ca incercarea de a forma din nou un cuplu alaturi de fostul sot, Liviu Varciu, a esuat, miercuri cititi din Click despre faptul ca tanara ar fi fost curtata, prin intermediul unor propuneri lansate prin sms, de nimeni altul decat actualul iubit al prezentatoarei TV Ilinca Vandici.

Totul se intampla, se pare, in primavara, la scurt timp dupa ce Adelina divorta de Liviu. Revista „Star” a publicat cateva mesaje sugestive care ar fi fost trimise de Ciprian Marica fostei asistente Tv. Fotbalistul ii cerea tinerei sa se intalneasca macar cinci minute, insa aceasta nu i-ar fi dat niciun raspuns. „Mi-a trimis sms-urile dupa divort, dar nu ne-am intalnit niciodata. (…) Marica a incercat sa ma cunoasca, a insistat sa ne vedem. Orice barbat e dator sa incerce, dar nu s-a intamplat nimic intre noi. Nu ma intereseaza relatia lui cu Vandici”, a declarat Adelina, pentru Click.
In replica, Ilinca Vandici, iubita sportivului, a refuzat sa faca vreun comentariu cu privire la acest subiect.
C.S.
Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii